MEDICAL

Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου ενισχύει τον στόλο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥπΥ

Για άλλη μια φορά, το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου «μοίρασε» αγάπη και φως, όπως ακριβώς είναι η αποστολή και το όραμα του από την ημέρα δημιουργίας του.

Στο πλαίσιο της ημερίδας που διοργάνωσε η μη κερδοσκοπική Εταιρεία Επείγουσας Χειρουργικής και Τραύματος  «ΜΑΧΑΩΝΑΣ» στις 3 Νοεμβρίου 2023 στο αμφιθέατρο του Πανεπιστήμιου «Νεάπολις» στην Πάφο, το Ίδρυμα παρέδωσε στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων 1 διασωστική μοτοσυκλέτα ταχείας ανταπόκρισης.

Μετά τη διαδικασία παράδοσης της διασωστικής μοτοσυκλέτας το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου τιμήθηκε, στην παρουσία  αξιωματούχων του Υπουργείου Υγείας, για την προσφορά του στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων του ΟΚΥπΥ και τη συμβολή του στην αντιμετώπιση του τραυματία.

Η παράδοση της διασωστικής μοτοσυκλέτας έγινε στο πλαίσιο ημερίδας που πραγματοποιήθηκε επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων λειτουργίας του A.T.L.S. (Advanced Trauma Life Support) –CYPRUS CENTER.

Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου, έχοντας ως μόνιμο φάρο καθοδήγησης τη δύναμη του μικρού Αλκίνοου, δεσμεύεται ότι θα παραμείνει μόνιμος σύμμαχος της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, στηρίζοντας και ενδυναμώνοντας σημαντικά τις προσπάθειες της, προκειμένου να παρέχει υψηλού επιπέδου επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα προς κάθε ασθενή, βάσει διεθνών προτύπων.