DONATION

Προσφορά δωρεάν ροφημάτων στην Παιδοογκολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου

Όσοι το βίωσαν γνωρίζουν πως όσα παιδιά έχουν ογκολογικές ή αιματολογικές παθήσεις, η Παιδοογκολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου γίνεται το δεύτερο τους σπίτι. Το ίδιο ισχύει και για τις οικογένειές τους που καθημερινά βρίσκονται δίπλα τους, στηρίζοντας τον αγώνα τους.

Μέσα από το πρόγραμμα «Βελτιώνω», το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου επιδιώκει να δημιουργήσει ένα λίγο πιο όμορφο και ζεστό περιβάλλον ξεκινώντας από έναν μυρωδάτο καφέ, ένα δροσερό milkshake ή μια ζεστή σοκολάτα.

Σε συνεργασία με το Makalu Espresso Bar (πρώην Kivu) το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου αναλαμβάνει την προσφορά δωρεάν ροφημάτων για τα παιδιά και τους γονείς τους, εντός της κλινικής. Η λίστα με τα δωρεάν ροφήματα περιλαμβάνει μόνο καφέδες τύπου espresso, ζεστή/παγωμένη σοκολάτα, smoothies, chino, milkshakes και άλλα αφεψήματα (εκτός νερού και αναψυκτικών).

Οι παραγγελίες πρέπει να γίνονται μέσω τηλεφώνου και όχι μέσω εφαρμογής, δίνοντας το τηλέφωνο και το όνομα της παραγγελίας, ενώ πριν την ολοκλήρωση το κατάστημα πρέπει να ενημερώνεται πως πρόκειται για παραγγελία από την Παιδογκολογική Κλινική στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Για παραγγελίες: 96900036
Λεωφόρος Ιφιγενείας 35Α, 2007, Λευκωσία
[email protected]

Facebook: @kivu.com.cy
Instagram: @kivu_speciality_coffee
Web: http://kivudistributors.com/